Logo
Tuli vain mieleeni
Ajatuksia

Ajatuksia

Liian halpa unelmakitara

Fender on yksi tunnetuimmista kitaramerkeistä ja sen legendaarinen Stratocaster-malli on mielestäni paras kitara soitettavuudeltaan ja erinomaisen monipuolinen soundeiltaan. Tästä syystä innostuin aika lailla, kun kuulin tänään lankomieheltäni, että Seinäjoella majaansa pitävä erinomainen Top Sound -musiikkiliike myy Fender Stratocasterin American Elite -huippumallia hintaan 169,90 €, kun sen normaali hinta on kymmenkertainen.

Ensimmäinen ajatus, jonka luokittelin todennäköiseksi (ja joka valitettavasti osoittautui oikeaksi): pilkkuvirhe. Toinen ajatus, mistä syystä menin välittömästi verkkosivuille: kampanja, joka käsittää yhden halvan kitaran tai pilkkuvirhe, jonka perusteella kuitenkin päätetään myydä kitara merkittävällä alihinnalla ja yritetään kääntää oma virhe hyödyksi.

Saman tien siis verkkokauppaan, vaan valitettavasti kitaran hinta oli kohonnut jo takaisin liian isoihin lukemiin. Lankomies kuitenkin ehti laittaa tilauksen sisälle ja ostoskorikin antoi ymmärtää, että pian hän itkee hunajaa ja minä kärvistelen vieressä kateellisena…


 

Hetki kului ja todellisuus keilasi haaveet kumoon:

 

Mietin tätä markkinoinnin kannalta. Olisiko Top Soundin kannattanut kuitenkin myydä yksi ylihintainen Fender-kitara alihintaan ja tuoda näkyvästi sosiaalisessa mediassa esille se, että ”lupasimme tämän virheelliseen hintaan, mutta meidän mokistamme eivät asiakkaamme joudu kärsimään, joten tämä lähti lupaamallamme hinnalla! 🙁 Jos sinä löydät vastaavanlaisen mokan, niin sama juttu! 🙂

Kuinka moni olisikaan tullut toistuvasti Top Soundin sivuille ja käynyt tuotteita läpi virheitä etsien – ja siinä samalla löytänyt hyviä aiheita heräteostoksille. Nyt jäi fiilis, että liikkeen hinnoitteluun ei voi luottaa. Harmi.

 

(Featured Image Photo: Fender.com) 

 

 

Leave A Comment