Logo
Kehittäjä.
Focus

Focus

Pidän kehittämisestä ja analysoimisesta tietääkseni, mistä puhun. Olen opiskellut työn lomassa paljon ja kokeillut vielä enemmän kehittyäkseni ja saavuttaakseni tavoitteitani. Aina ei asiat ole sujuneet suunnitellulla tavalla ja olen saanut oppia kantapään kautta siitä, mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät sekä mitä menestyminen vaatii. Epäonnistumiset eivät ole minua milloinkaan lannistaneet, vaan ne ovat loistavia oppimisen ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksia. Varsin usein minua on kuvattu rohkeaksi uuden aloittajaksi; tästä määritelmästä olen ylpeä. 

Haluan jakaa kokemani ja oppimani taidot. Haluan nähdä oivaltamisen riemun ja unelmien saavuttamisen ihmisissä. Innostun valtavasti, kun saan yhteisön oivaltamaan yhteistyön merkityksen, asettamaan yhteiset tavoitteet työlleen ja saavuttamaan ne. Kehitys, kasvu, hyvinvointi ja voittaminen motivoivat minua!

Omien arvojeni kautta rakennan elämääni. Työssäni olen aina halunnut tehdä tulosta ja vapaa-ajan harrastuksissa olla vähintäänkin hyvä. Haluan saavuttaa tavoitteeni hyvällä yhteistyöllä, kovalla yrittämisellä ja reilulla meiningillä.